Mobil teknolojileri kullanmaya başladığımız günden beri SMS altyapısını aktif biçimde kullanırız. Firmalar da, uzun zamandır gönderici numarası kısmında isimlerinin yazdığı toplu sms sistemlerini aktif biçimde kullanırlar. Geçtiğimiz yıllarda toplu sms altyapısı, kimi kullanıcılar tarafından fazlaca istismar edildiğinden, bir kamusal politika olarak denetim altına alınmış ve artık toplu sms gönderebilmek için kurumsal firmalardan hizmet almak zorunlu hale gelmiştir. Bu şartlar altında toplu sms gönderebilmek için ATAK SMS gibi kayıtlı ve lisanslı firmalar ile çalışmanız zorunludur. Zira operatörler başta türlü toplu sms gönderilmesine izin vermemektedir. Kaldı ki, numara ile toplu sms gönderme sistematiğini kullanmaya çalışan kimi firmaların oldukça zorlandıkları ve operatörün bunu fark ettiğinde hat iptaline varan uygulamaları gerçekleştirdiği bilinmektedir. Zira toplu sms gönderiminin ticari maksatlarla yapılabilmesi için kanuna uygun biçimde kayıt altına alınmış olmaıs gerekir. Günümüzde kamu kurumları, dernekler ve vakıflar dahil olmak üzere toplu sms gönderimi yaparken kanunun öngördüğü şartları yerine getirmekle yükümlüdürler.

Toplu Sms, telefonumuza bir mesaj metni yazıp, rehberimizdeki kullanıcıları alıcı listesine eklemek biçiminde gönderilir. Lakin Atak SMS tarafından sunulan sistem çok daha basittir ve gönderici kısmında firmanızın veya markanızın ismi yazmaktadır. Panele giriş yapıp, alıcı müşterileri eklemeniz ve mesaj metnini yazdıktan sonra gönder tuşuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Çok Hızlı Toplu Sms

Sms, normal koşullarda saniyeler içerisinde noktadan noktaya erişen bir elektronik hizmettir. Lakin, bazı operatör ve Toplu Sms hizmet sağlayıcılarının altyapıları gereği SMS gönderimi sırasında gecikmeler hatta kesintiler olabilmektedir. Atak SMS Toplu Sms platformu yüksek teknolojisiyile hiçbir kesinti söz konusu olmadan en hızlı biçimde mesajın alıcısına ulaşmasını sağlar ve detaylı raporlama yöntemleri ile teyit eder. Gönderimini yapmak istediğiniz mesajı gönder tuşuna bastıktan birkaç saniye sonra alıcısına ulaştırmanız mümkündür. Elbette, ulusal GSM ağındaki anlık problemler bazı mesajların gecikmesine neden olabilir, bu noktada bahsimiz; normal koşullarda gönderimi yapılan Toplu Sms hizmeti üzerinedir.

Kurumsal Çizginizi Toplu Sms ile Güçlendirin

Bir firma, vakıf veya kamu kuruluşu yetkilisi olmanız fark etmez. Sahip olacağınız ve kurumunuzun ismini taşıyan bildirim mesajları, kurumsallığınızı kuvvetlendirecek önemli unsurlar arasında yer alacaktır. Müşterilerinizin cep telefonuna, isminizi taşıyan Toplu Sms metinlerini göndererek imajınızı kuvvetlendirebilirsiniz.

Özel Uygulamalar Geliştirin

Müşterilerinize sunduğunuz ürün ve hizmetlerinizle ilgili ofis içinde veya internet üzerinde kurduğunuz yazılımları, API kodları ile Toplu Sms sistemine entegre edebilir, gerçekeleşn işlemlerin ardından veya belirli periyotlarda müşterilerinize Toplu Sms gitmesini veya özel mesaj metinlerinin gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca Toplu Sms sistemi muhasebe sistemine de entegre edilebilmektedir. Ödeme hatırlatıcılar ve diğer muhasebe entegrasyonları da Atak SMS altyapısı ile mümkün olabilmektedir.

Yani, Toplu Sms sadece bir bildirim gönderme sistemi değil, pek çok amaçla kullanılabilecek bir ofis aracıdır. Müşterilerinizin memnuniyetini artırmanın yanı sıra, ofis içerisinde iletişim giderleriniz azaltıp, iletişim anındaki zaman kayıplarını en aza indiren bir sistem Toplu Sms alt yapısı ile mümkündür. Ayrıca, sözel olarak ifade edilen hususların unutulabileceği, anca Toplu Sms ile gönderilen metinlerin asla akıldan çıkmayacağını da unutmamak gerekir.