Toplu SMS,günümzüde yalnızca kurumsal yapıların tercih ettiği bir unsur olmasa da, firmanın kurumsal çizgisi üzerinde ciddi bir etkisi söz konusudur. Bir firmanın müşterilerine firma yetkilisinin kişisel telefonunda Toplu SMS göndermesi oldukça olumsuz bir imajı ortaya çıkarır. Oysa mesaj göndericisi olarak firmanın veya kurumun isminin belirtildiği bir mesaj herhangi bir bildirim için oldukça etkili bir unsurdur. Müşteri gözünde firma imajının yükselmesini sağlayan önemli enstrümanlardan birisi olan Toplu SMS altyapısına siz de sahip olup, kurumsal çizginizi kuvvetlendirmek istemez misiniz?

Atak SMS, kurumsal iletişim çözümleri noktasında Toplu SMS sistemini sunmaktadır. Yurt içindeki tüm operatörlere sabit bir ücret karşılığında Toplu SMS gönderimi yapabilir, gönderici kısmında firma veya kurum isminizin yazmasını sağlayabilirsiniz. Siz sunulacak web sms paneli üzerinden dilerseniz detaylı müşteri adreslemesi yapabilir, ileri tarihli mesajları kurabilir veya kişiye özel metin mesajları gönderebilirsiniz. Kanunun izin verdiği biçimde elde edilmiş milyonlarca telefon numarasına aynı anda Toplu SMS gönderebilmek de yine ATAK SMS altyapısı ile mümkün olmaktadır.

Neden Toplu SMS

Sms göndermek, günümüzde günlük bir eylemdir. Kurumsal iletişimde bu çözümü tercih etmenin ise belli faydaları olacaktır. Bunlar başlıca,

  • Uygun Fiyat
  • Anında Erişim
  • Kurumsal İmaj
  • Gönderim Raporlaması ile kontrol
  • Ayarlanmış Mesajların otomatik gönderimi
  • Zaman tasarrufu

Şeklinde sıralanabilir ve liste uzatılabilir. Toplu SMS sistemini, her işletme veya kurum kullanabilmektedir. İsim hakkına sahip olduğunuzu ispatlayan belgeleri firmamıza göndermeniz, paneli kullanmanız için yeterlidir. Okullar, hastaneler, perakendeciler, e-ticaret platformları, hizmet verenler, kamu kurumları, siyasetçiler ve hatta özel şahıslar tarafından dahi kullanılan sistem, günümüzde en aktif iletişim yöntemlerinden bir tanesi olarak kabul edilmektedir.

Yazılım Entegrasyonu İmkanı

ATAK SMS tarafından size sunulacak sistem yalnızca Toplu SMS panelinden ibaret değildir. Dilerseniz yazılımcınıza vereceğiniz API dokümanları ile firmanız veya kurumunuz için özel tasarlanmış yazılımlara Toplu SMS sistemini entegre edebilirsiniz. Örneğin, bankaların API kodları ile paralel çalışan bir muhasebe yazılımına Toplu SMS sistemini entegre edip, müşterileriniz ödeme yaptığında onlara onay mesajını otomatik olarak gönderebilir veya okulunuzda kayıtlı öğrenci derse gelmediğinde okul sisteminin veliye otomatik olarak mesaj göndermesini sağlayabilirsiniz. Hatta Toplu SMS API kodlarını kullanarak, dilerseniz müşteri hesap dökümleri dahi oluşturabilirsiniz. ATAK SMS tarafından sunulan sistemi nasıl bir yazılıma entegre edeceğiniz sizin tercihiniz olup, herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır.

Kontrollü Mesaj Gönderimi

Toplu SMS altyapısı ile, mesajlarınızın kullanıcılara ulaşıp ulaşmadığını kolayca kontrol edebilirsiniz. Gönderimden saniyeler sonra aktif hale gelecek raporlama ekranında, anlık olarak gönderilen Toplu SMS metinlerinin ulaştığı ve ulaşmadığı müşterileri görebilir, neden ulaşmadığına dair uyarıları dahi alabilirsiniz. Bu sayede, mesajlarınızın analizini ve gönderdiğiniz bilgi notunun ne derece efektif olduğunu analiz etmek ve ulaşmayan müşterilerinize dilerseniz farklı yollarla ulaşmak da mümün olabilmektedir.

Modern zamanlarda cep telefonu kullanmayan kişi neredeyse yoktur. Bu nedenle, müşterilerinize veya üyelerinize ulaşmak için tercih edeceğiniz iletişim yöntemi öncelikle mobil kanallar olacaktır. Toplu sms ise aynı anda çok sayıda kullanıcıya bir bilgiyi iletmek için mükemmel bir çözüm olarak hizmet vermekte olan modern teknolojinin en önemli unsurlarından birisidir. Şimdi ATAK SMS müşterisi olun, siz de bu sistemi dilediğiniz gibi kullanıp, fark yaratın.